La Colla Excursionista de Vilanova celebra el seu 25é aniversari amb orgull i satisfacci´o. Des de la seva fundació el 1999, aquesta entitat ha tingut com a objectius la pràctica i promoció de l´ excursionsime, entès com una activitat esportiva i cultural i com una manifestació d´´ estima per la terra i per tots els elements que la envolten. La Colla també ha treballat en defensa de la nostra llengua, valorant també les llengües de altres cultures, i ha fomentat els valors de l´ amistat, el companyerisme, la igualtat, l´ esperit de servei, la tolerancia, l´ esforç, la dedicació i la cultura de la feina ben feta.

Durant aquets 25 anys, la Colla ha realitzat nombroses sortides per Catalunya i per altres contrades, descobrint paisatges, histories i tradicions de gran bellesa i interés.

La Colla Excursionista de Vilanova vol agrair a totes les persones i institucions que han fet possible aquesta trajectoria, especialment als seus socis, col.laboradors i patrocinadors, que han donat suport i confiança al projecte. I vol reafirmar el seu compromís amb l´ excursionsime i amb la societat, amb la il.lusió i l´ esperança de seguir creixent i millorant.

PER MOLTS ANYS COLLA.